”Tricolorii”, ultimul meci de pe teren propriu din acest an cu Scoția, astăzi începând cu ora 19:00, la PRIME

”Tricolorii”, ultimul meci de pe teren propriu din acest an cu Scoția, astăzi începând cu ora 19:00, la PRIME

Un meci de foc va avea loc diseară pe stadionul „Zimbru „din Chișinău. Tricolorii urmează să dispute, acasă, ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2022. Reprezentativa Moldovei va întâlni naționala Scoției.

Noaptea trecută, barurile din Capitală au fost luate cu asalt de microbiștii scoțieni care au ajuns la Chișinău să-și susțină echipa națională care va juca în această seară cu selecționata Moldovei. Cu kilturile tradiționale și purtând culorile naționalei de fotbal, aceștia și-au încurajat echipa.

”Suntem cei mai buni susținători din lume. Suntem pentru echipa națională.”

Scoțienii ajunși la Chișinău sunt ferm convinși că echipa lor va câștiga.

”Scorul va fi de 3-0 în favoarea Scoției. Mergem înainte.”

”Sunt sigur că au lucrat foarte mult, dar cred că va câștiga echipa din Scoția, deoarece are un nivel mai ridicat de pregătire. Avem fotbaliști foarte muncitori care au jucat cu Franța, Spania, Italia, iar acum joacă și cu Moldova.”

Unii dintre microbiști au încercat să vorbească în română și în rusă.

”Privet. Așa se spune la „hello”. Următorul cuvânt, „spasibo”. „Goodbye” se spune „dasvidania”. Mulțumesc, Moldova. Salut, Moldova.”

”Eu abia am ajuns în Moldova, dar văd că toți sunt foarte prietenoși.”

Microbiștii spun că nu au avut prea mult timp la dispoziție pentru a vizita Moldova, însă au reușit să guste din vinuri pe care le apreciază.

”Vinăriile și vinul sunt superbe. Ador vinurile voastre. Mie îmi place foarte mult aici.”

”Oamenii sunt foarte primitori, țara este foarte frumoasă. Sunteți minunați, sunteți foarte ospitalieri.”

Meciul dintre Moldova și Scoția se va disputa în această seară, pe stadionul Zimbru din Chișinău. Partida începe la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de PRIME, unde va fi comentată în limba română și de CANAL 3, unde va avea comentariul în rusă.

..