Ultimul câştigător al tombolei PRIME şi-a ridicat premiul mare – un televizor LED performant, cu diagonala de 110 centimetri

Ultimul câştigător al tombolei PRIME şi-a ridicat premiul mare – un televizor LED performant, cu diagonala de 110 centimetri

Distribuie

Ultimul câştigător al tombolei PRIME şi-a ridicat premiul mare – un televizor LED performant, cu diagonala de 110 centimetri.
Proprietarul noului televizor este Sofia Sibitca din satul Gura Bîcului, raionul Anenii Noi. Femeia este fericită deoarece vechiul aparat s-a defectat acum câteva zile.

 

Vestea că a câştigat marele premiu a bucurat-o pe Sofia Sibitca, telespectatoare fidelă a serialului coreean „Împărăteasa Ki”.

” Mă numesc Sofia, sunt din raionul Anenii Noi, satul Gura Bîcului. Am urmărit serialul „Împărăteasa Ki” chiar de la primele serii şi chiar pot să zic că mi s-a defectat televizorul şi nici nu mai credeam că o să câştig.”

Femeia nici nu-şi aminteşte numărul mare de mesaje expediate pentru tombolă şi spune că a sperat şi a intuit că va câştiga un televizor nou.

„Nu le-am numărat câte, dar la toate episoadele am trimis, doar două serii nu le-am văzut pentru că mi s-a defectat televizorul, dar după mergeam la vecini. Totuşi am urmărit, la vecini, la ora 14. Toţi vecinii îmi spuneau „Tu chiar crezi în tombolă?” şi le-am zis că eu cred şi iată că aşa şi a fost.”

Peste 57 de mii de sms-uri au fost expediate de către toţi doritorii să câştige premiul mare.

Vestea a surprins-o pe Sofia Sibitca. Femeii nu-i venea să creadă că este deţinătoarea marelui premiu.

” Eu în general m-am gândit că e o glumă, mă gândeam că poate prietenii mei îmi fac o farsă, pentru că ştiau că eu urmăresc şi ei râdeau toţi de mine. Aşa o bucurie, tremuram toată.”

Campania a fost lansată de PRIME în ziua de 15 noiembrie a anului trecut. De atunci au fost premiaţi 11 norocoşi cu 11 televizoare de ultimă generaţie. Ei au fost aleşi săptămânal, prin platforma online random.org. Serialul ” Împărăteasa Ki” a fidelizat zeci de mii de telespectatori. Acum postul de televiziune PRIME pregăteşte o nouă campanie generoasă, iar pentru a afla despre ce este vorba, fiţi cu ochii pe noi, în fiecare zi.


Distribuie
..