Un bărbat de 28 de ani din raionul Hînceşti şi-a împuşcat mortal viitoarea soţie, după care şi-a pus capăt zilelor

Un bărbat de 28 de ani din raionul Hînceşti şi-a împuşcat mortal viitoarea soţie, după care şi-a pus capăt zilelor

Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Caz cutremurător în raionul Hîncești.
Un bărbat de 28 de ani și-a împușcat viitoarea soție, apoi s-a sinucis.
El a venit să-şi viziteze iubita, care locuia împreună cu tatăl ei, dar între cei doi bărbaţi s-a iscat un conflict.
Potrivit oamenilor legii, tatăl fetei, ameninţat cu moartea, a reuşit să fugă din casă şi să cheme poliţia.
Bărbatul, de 53 de ani, a povestit ca atunci când ieșea din casa, a auzit mai multe impuscaturi.

Localnicii din satul Fundul Galbenei, raionul Hînceşti, sunt şocaţi de cele întâmplate în noaptea de sâmbătă spre duminică.

„Eu am venit aseară chiar târziu acasă, dar nu am auzit nimic. Chiar nici nu am atras atenţia ca să zic că ceva e suspect, că nu e o familie conflictuală care să facă gălăgie sau să se certe. Nimeni nu s-a aşteptat şa aşa ceva. E şocant, îs tineri… ”

„Ea este o fată tare cuminte, şi părinţii tot. Eu am trăit foarte bine cu familia asta. Eu am aflat acum şi sunt foarte şocată, o fată tare cuminte.

Vecinii povestesc doar de bine despre părinţii tinerei ucise. Tatăl ei era șofer de taxi, iar mama a plecat la muncă peste hotare, să-şi ajute cu bani fiica, inclusiv pentru nuntă.

„Îi cunoaştem, foarte buni oameni. Şi fata, şi părinţii ei. Ei nu trăiau aici, veneau împreună, câteodată în vizită. N-am auzit nicio împuşcătură nimic, chiar dacă locuim aici peste gard, dimineaţa pe la 06:00 am văzut că era poliţie multă la poartă. Bună familie, nu i-am auzit niciodată să se certe.”

„Nu ne vine să credem aşa ceva, e aşa o fetiţă cuminte. Nu ştim ce s-a întâmplat între ei. El nu-i de la noi din sat, dar de ce şi cum aşa a făcut, fetiţa era deşteaptă, o învăţat de medic. Mama ei lucrează peste hotare ca să o ajute să termine studiile.”

Ana Fantaziu avea 23 de ani şi lucra asistentă medicală la Spitalul „Sfânta Treime” din Capitală. Colegele ei spun că logodnicul care a împuşcat-o a cerut-o în căsătorie în luna august, era gelos, dar tânăra nu s-a plâns niciodată că ar fi agresat-o şi că nimic nu prevestea o tragedie.

„Era în relații foarte bune. Noi am fost săptămâna trecută la o colegă de serviciu la nuntă. A fost o relație frumoasă. Au fost la odihnă în România. Acolo a cerut-o frumos de mireasă. La nuntă, ea a prins buchetul. Niciodată nu ne-am gândit. Era veselă mereu. Poate că s-au certat, dar față de noi, niciodată.”

„Era o relație frumoasă. Da, era gelos bărbatul ei. Asta am discutat. O relație ca dintre doi tineri. Nu s-a plâns niciodată că nu-i merge ceva. O fetiță extraordinară, inteligentă, deșteaptă, frumoasă. Dorea să-și facă o carieră în medicină. Vroia tare mult să fie doctoriță. Ea așa tare își iubea lucrul.”

Oamenii legii cercetează cazul.

„Pe acest caz a fost deschisă o anchetă şi deja este în vizorul procuraturii, care urmează să stabilească circumstanţele. Acum alte detalii nu putem da, bărbatul trebuie să fie audiat, dar e în stare de şoc.”

Potrivit poliţiei, crima şi suicidul au fost comise cu o armă de vânătoare, pe care bărbatul o deţinea legal.


Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
..