Un bărbat din Fălești, în stare extrem de gravă, după ce un perete de beton a căzut peste el

Un bărbat din Fălești, în stare extrem de gravă, după ce un perete de beton a căzut peste el

Distribuie

Un bărbat de 43 de ani originar din Făleşti se află în comă la spital după ce un perete de beton a căzut peste el în timpul unor lucrări de construcţii. Victima muncea cu ziua într-o gospodărie din satul Costeşti, raionul Ialoveni.

Potrivit informaţiilor, bărbatul efectua săpături în apropierea unui garaj. La un moment dat construcţia cu suprafaţa de 50 de metri pătraţi s-a prăbuşit peste el. Două echipaje de salvatori au intervenit de urgenţă la faţa locului.

„Ajunși, angajații IGSU au stabilit că persoana cu multiple traumatisme, era conștient și se afla blocat pe jumătate în nămol și pământ, fiind acoperit şi cu o placă de beton. Utilizând echipamentul specializat pentru lucrările de deblocare, salvatorii au ridicat placa sub care se afla sinistratul”.

Bărbatul a suferit o traumă cranio-cerebrală, dar şi multiple fracturi.

„Pacientul a suferit o traumă toracică închisă, fractură de coaste, fractură de bazin, contuzie pulmonară, contuzie cardiacă. Este în stare extrem de gravă, internat în secţia terapie intensivă”.

Oamenii legii au iniţiat un proces penal şi continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanţele tragicului incident.


Distribuie
..