Visuri împlinite la Tiraspol. Fanii Real Madrid i-au admirat pe viu: ”De mic copil voiam să-l văd pe Benzema în realitate. Acum sunt împlinit”

Visuri împlinite la Tiraspol. Fanii Real Madrid i-au admirat pe viu: ”De mic copil voiam să-l văd pe Benzema în realitate. Acum sunt împlinit”

Distribuie

A fost un duel remarcabil pe stadionul din Tiraspol!
Mii de suporteri din Moldova şi de peste hotare au venit să admire pe viu vedetele fotbalului mondial.
Deşi Real Madrid a zdrobit Sheriff-ul, microbiştii s-au bucurat de spectacol şi au lăudat echipa gazdă.

„Suporterii au început să-şi ocupe locurile în tribune cu două ore înaintea meciului. Din cauza pandemiei de COVID-19, partida se va juca cu tribunele pe jumătate goale. Toate biletele au fost vîndute așa că, la sigur, va fi o atmosferă superbă pe stadion.”

„Cum pot fi emoţiile înaintea unui astfel de meci? Desigur foarte mari şi plăcute! ”

„Aşteptăm meciul. Vrem să vedem un joc frumos. Şi, desigur, vrem să câştigăm. ”

„Este o atmosferă frumoasă. E mare agitaţie, din câte vedeţi, foarte mulţi oameni. Suntem optimişti.”

Fanii echipei Sheriff Tiraspol au făcut spectacol din primele minute ale jocului.

„Ambele echipe au ieşit pe terenul de fotbal. În aceste momente este intonat imnul Ligii Campionilor.”

Campioana Moldovei, Sheriff, şi-a putut menţine poarta intactă doar jumătate de oră. Primul gol marcat de David Alaba i-a redus la tăcere pe majoritatea suporterilor moldoveni din tribune.

Totuşi, primul gol nu i-a descurajat pe fanii echipei tiraspolene, dimpotrivă, i-a motivat să o susţină şi mai puternic.

„Așa își încurajează gazdele echipa favorită în meciul cu legendara formație Real Madrid. Rămâne de văzut dacă această susținere frenetică din tribune va da curaj campioanei Moldovei în meciul cu unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din lume.”

Fiecare atac al Sheriff-ului a fost însoţit de ovaţii din tribune.

Real Madrid a marcat încă o dată la finalul primei reprize, iar după ce jucătorii ambelor echipe au început să se îndrepte la vestiare, s-a produs un moment mai puţin obişnuit: un copil a pătruns pe teren şi a reuşit să ajungă până la starul lui Real Madrid, fotbalistul Karim Benzema, pentru a-i cere un autograf. Atacantul nu l-a refuzat și chiar l-a îmbrățișat pe micul suporter, care a revenit fericit în tribune.

În scurt timp, miliția de la Tiraspol a intervenit şi i-a scos de pe stadion pe băieţelul Iaroslav şi tatăl său.

În repriza secundă oaspeţii au fost la cârma jocului, iar Sheriff preponderent s-a apărat.

„Atmosfera este încinsă la maximum nu doar pe teren, dar și în tribune. E mare gălăgie în sectorul unde stau suporterii echipei Real Madrid. Zeci de spanioli au venit în Moldova pentru a-și susține favoriții, şi acest lucru, le reușește de minune.”

Real Madrid a marcat o dată în a doua repriză şi a stabilit scorul final de 0 la 3. După meci, microbiştii moldoveni au recunoscut că au avut parte de o sărbătoare adevărată.

„Jocul a fost foarte interesant, eu de mic copil priveam joaca lui Real Madrid, voiam să-l văd pe Benzema în realitate. Acum s-a împlinit visul. Sunt împlinit.”

„Sheriff a jucat la un nivel înalt. A ţinut piept unei echipe legendare ca Real Madrid. Vom aştepta şi în continuare asemenea meciuri frumoase.”

Antrenorul galacticilor, renumitul Carlo Ancelotti, a declarat că a rămas impresionat de Republica Moldova.

„Nu am fost până acum în Moldova. Am descoperit condiţii foarte bune, hotel bun, stadion foarte bun. Această călătorie a fost reuşită.”

Mulţi dintre cei care nu au reuşit să ajungă la stadionul din Tiraspol au ales să privească meciul în unul din localurile Capitalei. Aici berea a curs gârlă, iar microbiştii au trăit cu sufletul la gură momentele încordate.

„Cumva nu v-aţi dezămagit? Continuaţi să credeţi în ei?
– Nu, doar e echipa noastră.”

„Chiar dacă a pierdut partida cu Real Madrid, campioana Moldovei îşi continuă aventura europeană. Astfel, pentru prima dată în istoria fotbalului moldovenesc, o echipă din ţara noastră s-a calificat în şaisprezecimile Ligii Europa. De la Tiraspol, Nicolae Boico, Vitalie Postolache pentru Primele Ştiri.”


Distribuie
..