Vlad Plahotniuc: Partidul Democrat din Moldova are puterea şi responsabilitatea de a schimba lucrurile din Republica Moldova

Vlad Plahotniuc: Partidul Democrat din Moldova are puterea şi responsabilitatea de a schimba lucrurile din Republica Moldova

Distribuie

Partidul Democrat din Moldova are puterea şi responsabilitatea de a schimba lucrurile din Republica Moldova. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul forumului organizaţiei raionale Nisporeni.

Conducerea democrată a făcut o trecere în revistă a realizărilor şi s-a referit la proiectele de viitor. Totodată, astăzi, peste 300 de persoane şi-au primit carnetele de partid, între care mai mulţi primari din raion.

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, care este originar din raionul Nisporeni, a declarat că de fiecare dată revine cu drag acasă şi se mândreşte de realizările localnicilor săi.

„Partidul democrat are în raionul Nisporeni cea mai puternică organizaţie de partid , care există în general în Republica Moldova. Vreau să vă spun că partidul se mândreşte cu aşa organizaţie, eu în special mă mândresc foarte mult cu pământenii mei, membri ai PDM. Atunci când trebuie să fac o exemplificare, o referinţă, eu cu mare bucurie şi mândrie fac referinţă la lucrul, dedicaţia şi la rezultatele pe care le are organizaţia teritorială a Partidului Democrat din Nisporeni”, a declarat preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

Preşedintele organizaţiei raionale Nisporeni a Partidului Democrat, Vasile Bîtcă, a vorbit despre proiectele iniţiate, dar şi de realizările formaţiunii.

”PDM a anunţat proiectul „Drumuri bune pentru Moldova”, iar Guvernul deja lucrează şi vedem în toată ţara drumuri noi şi de calitate. Am lansat programul „Prima Casă” pentru a oferi tinerilor posibilitatea să-şi cumpere o locuinţă a lor. Iar de curând am lansat programul „Prima casă II”, un program dedicat angajaţilor din sectorul public. Prin măsuri de genul celor pe care le-am dat exemplu noi reuşim să echilibrăm nivelul de trai al fiecării familii pentru ca cei dragi să rămână acasă alături de noi”, a comunicat preşedintele organizaţiei raionale Nisporeni a PDM, Vasile Bîtcă.

De astăzi, familia democraţilor va fi mai bogată cu 300 de oameni. Carnetele de partid le-au fost oferite de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

„Această decizie a fost una pentru binele locuitorilor oraşului Nisporeni, întâi de toate. Şi în al doilea rând a fost o decizie pentru strategia ţării deoarece noi trebuie să ne alipim cu partidele, care pot să ţină piept partidelor de opoziţie de stânga”, a afirmat primarul oraşului Nisporeni, Grigore Robu.

Proaspeţii membri ai PDM spun că au ales formaţiunea pentru seriozitatea sa şi implicarea în rezolvarea problemelor.

„Am aderat la acest partid din mai multe considerente. În primul şi în primul rând avem un lider, un conducător cel mai puternic din Republica Moldova. Un puternic foarte puternic cu multe nuclee în toată Republica Moldova, inclusiv pe plan central”, a menţionat primarul satului Vărzăreşti, raionul Nisporeni, Constantin Ungureanu.

„Este un partid, care ceea ce se promite se respectă, respectiv este o echipă, care este vie permanent, organizată, temperată şi punctuală”, a subliniat primarul comunei Şişcani, raionul Nisporeni, Vladimir Bodeanu.

„Mă bucur să văd alături de noi primarii, care au aderat la marea noastră familie şi acest lucru s-a întâmplat din simplul motiv: aici este energie, aici sunt rezultate. Au găsit susţinere în realizarea promisiunilor faţă de cetăţeni”, a spus preşedintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeş.

Preşedintele Partidului Democrat a felicitat noii membri şi le-a urat bun venit în familia democraţilor.

„Pentru noi este o onoare să facem echipă împreună cu voi, dar şi o mare responsabilitate faptul că aţi decis şi ne-aţi dat un avans de încredere”, a declarat preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

Organizaţia raională Nisporeni a Partidului Democrat numără aproape 2400 de membri.


Distribuie
..

Leave a Reply