Zece participanți ai emisiunii ”Loteria Națională” au câștigat suma fenomenală de 836 de mii de lei

Zece participanți ai emisiunii ”Loteria Națională” au câștigat suma fenomenală de 836 de mii de lei

Distribuie

836 000 de lei – au împărțit între ei 10 participanți ai emisiunii „Loteria Națională”.
O femeie din orașul Rezina a câştigat o maşină, iar două norocoase din Chişinău și-au umplut conturile cu 80 000 și, respectiv, 170 000 de lei, la bătălia pentru Seifuri.
MegaJackpot-ul a revenit unui bălțean de 35 de ani, care a câştigat 300 000 de lei și o călătorie la Praga.

”Bună seara, bună seara! Bine ați venit la show-ul TV, unde norocul strălucește ca luminițele de pe brad. Ludmila, mă credeți, mie nu-mi vine să cred”.

Ludmila Creciun din Rezina a deschis festivalul câștigurilor după ce a intrat în posesia mașinii visurilor sale. Femeia este pasionată de călătorii, iar automobilul îi va prinde bine în escapadele de familie.

”N-am cuvinte. Ce veți face cu mașina? Fata mea are nevoie, împreună trebuie să ne ducem, să venim. Eu tare iubesc să mă duc pe la mănăstiri. Cum vă pare mașina? Lux, nu am cuvinte”

În al doilea joc al serii, după ce au deschis Seifurile, Aliona Petrova s-a ales cu 80 000 de lei, iar Ludmila Dogoter s-a întors acasă cu 170 000 de lei.

”Ooo, inima a ieșit din piept. Banii aceștia pentru mine… o să reparăm în primul rând sănătatea, să ne ajutăm copii, nepoții, vin sărbătorile de iarnă, este la moment. Îi îndemn pe oameni să nu piardă speranța sa joace, că este”

Victor Botnari a încheiat seara câștigurilor. Finalistul, originar din Bălți, a fost la doar trei pași de MegaJackpotul de un milion de lei, dar a decis să oprească jocul la suma de 300 000 de lei și o călătorie de cinci zile pentru doi în capitala Cehiei, Praga.

”O treime din milion, Victor!”

” După această joacă am niște emoții fantastice, m-am gândit că o să ajung mult mai sus cu suma, dar 300 000 de lei este foarte bine. Merg acasă cu gânduri foarte pozitive, voi suna toți apropiații să le zic ca am câștigat. Cu 300 000 îmi termin reparația și poate îmi iau o mașină nouă’’

Nici unul din cei zece concurenți nu a ieșit cu mâinile goale de pe scena norocului. Toţi participanţii beneficiază de premii și daruri garantate, aşa că li s-au oferit câte 10 000 de lei, câte un bilet de loterie şi un voucher de 1 000 de lei pentru jocuri și pariuri sportive pe 7777.md.

Participanții și-au înregistrat biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” pe 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777. În urma unei extrageri, aceștia au primit invitația de a participa la cel mai generos show TV din țară.


Distribuie
..